ЯНУКОВИЧ ХОЧЕ ЗАЛИШИТИСЯ В КРІСЛІ ЩЕ НА 5 РОКІВ

Понеділок, 10 вересня 2007, 15:46

Прем'єр Віктор Янукович хотів би після парламентських виборів знову очолити уряд.

Про це він заявив на прес-конференції в понеділок.

"Безумовно, я маю велике бажання працювати прем’єр-міністром України не менше ніж п’ять років. Щоб була можливість здійснити ті плани, які є", - сказав Янукович.

Реклама:

Він також наголосив, що взагалі виступає за те, щоб уряд працював не менше ніж 5 років.

"Майбутній уряд буде коаліційний. Все залежатиме від того, яка буде коаліція в парламенті... Але я бажаю, щоб в нашій державі будь-який уряд працював не менше ніж п’ять років, тоді ми будемо мати вже конкретні результати", - заявив Янукович.

Оцінюючи роботу свого уряду, Янукович сказав, що багато напрацьовано в різних напрямках, багато є проектів з реформування життя держави. "І втрачати це не можна, я не хотів би, щоб втратила людина, держава і я, як людина", - додав прем’єр.

ВІДЕО ДНЯ

Щодо міністрів свого уряду, то за його словами, є міністри кращі і гірші.

"Є прорахунки і в уряді, і в кожного міністра. І ніколи не буде такого, щоб їх не було", - зауважив Янукович.

"Ми працюємо в складних умовах. Робота дуже інтенсивна. Всі живі люди. Безумовно, є кращі міністри, є не зовсім. Тому вдосконаленню нема межі, але важливо щоб уряд був єдиною командою. Тому така мета – команда професіоналів, яка здатна працювати на державу і людей, стояла і стоїть переді мною", - додав прем’єр.

Коментуючи законність останнього засідання парламенту 4 вересня Віктор Янукович заявив, що Верховна Рада працює в межах своїх повноважень.

"Що стосується роботи Верховної Ради – вона працює в межах Конституції, не порушує її, виконує свій обов’язок. Те, що навколо ВР створена така ситуація, я думаю, це оцінить історія. Невеличкий час пройде і оцінка буде зроблена", - заявив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News