Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Відпочинок на Алтаї не допоміг Януковичу стати інтелігентом

Понеділок, 10 вересня 2007, 15:53

Прем'єр-міністр Віктор Янукович під час короткотривалої відпустки на Алтаї нічого, крім робочих документів, не читав.

Про це він заявив на прес-конференції, відповідаючи на питання українських та закордонних журналістів.

Так, одна із журналістів поставила прем'єру запитання: "Пане прем'єре, ви зараз йдете у відпустку, втім ви вже встигли трохи відпочити на Алтаї".

Реклама:

"Інтелігентним людям у такий час (у відпустці) притаманно розширювати свій круг читання. Таким чином вони заповнюють ті пробіли, що неминуче виникають під час основної роботи", - продовжила вона.

"Я б хотіла запитати, що ви читали за цей час, зрозуміло, окрім кабмінівських документів та партійних, що справило на вас враження", - закінчила журналіст.

Вислухавши запитання зі стриманою усмішкою, Янукович відповів: "Де б я не знаходився, я завжди не маю вільного часу, тому що мені треба готуватися до прийняття будь-яких рішень".

"Я вам відверто скажу, що у мене була можливість під час тимчасової відпустки попрацювати над майбутніми реформами, які ми намагаємось робити в Україні", - відзначив він.

ВІДЕО ДНЯ

За словами прем'єра, під час відпочинку на Алтаї він "вивчав велику кількість документів, які підготували і робочі групи, і експертні висновки, які ми отримали на ці документи".

"А таких робочих груп у нас було більше десяти", - зауважив Янукович, додавши: "У мене не вистачило часу все прочитати, я і зараз займаюся цим питанням".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування