Луценко написав Януковичу листа з викликом на дуель

Понеділок, 10 вересня 2007, 16:30

Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко закликає лідера Партії регіонів Віктора Януковича взяти участь у теледебатах.

"Закликаю вас нарешті зголоситися на теледебати, де у чесному діалозі ми дамо людям своє бачення стану справ в Україні", - йдеться у відкритому листі Луценка до Януковича.

Лідер "НУ-НС" висловив упевненість, що представники виконавчої влади повинні звітувати про проведену роботу "щодня, а не лише напередодні виборів".

"Кожен крок уряду чи парламенту має бути зрозумілим і обґрунтованим. За кожну дію чи бездіяльність треба нести відповідальність", - наголошує він.

"На жаль, протягом останнього часу громадськість була позбавлена уваги уряду, який діяв у власних інтересах, а не в інтересах людей. Жодного чіткого та переконливого пояснення політики уряду і парламентської більшості не прозвучало", - відзначив Луценко.

"На час вашого перебування на посаді прем'єр-міністра таким дороговказом мала би бути, принаймні, програма діяльності уряду. Її не було. Хоча цього вимагає Конституція", - додав він.

За спостереженнями лідера "НУ-НС", політичні консультанти та іміджмейкери Януковича намагаються прищепити йому образ "відповідального та перспективного політика".

"Переконаний, що досягти цього лише за рахунок реклами, агітації та порожніх обіцянок не вдасться", - відзначив Луценко.

"Коли ви знову претендуєте на довіру людей та керівництво державою, я закликаю вас дати відповідь на всі запитання, які цікавлять український народ, а не лише на ті, що вигідні для вас", - заявив лідер "НУ-НС".

"Я переконаний, що позиція вашої політичної сили лише тоді перестане бути флюгером-півником, який щодня дезорієнтує людей щодо ваших справжніх намірів, коли ви чесно подивитеся у вічі і політичним опонентам, і своїм виборцям", - додав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування