Ющенко передумав контролювати Черновецького, бо сплив термін

Понеділок, 10 вересня 2007, 17:11

Президент Віктор Ющенко скасував свій указ про заборону висотної забудови центральної частини Києва у зв’язку з закінченням терміну, відведеного столичній міській владі для вжиття заходів для його виконання.

Про це на брифінгу у понеділок сказала заступник голови секретаріату президента Марина Ставнійчук, коментуючи появу відповідного указу президента.

"У зв’язку з тим, що строки, які були відведені на вжиття Київською міською державною адміністрацією та правоохоронними органами сплинули, президент України скасував відповідний указ. Разом з тим ця ситуація залишається на контролі у президента", - сказала вона.

Ставнійчук нагадала, що минулого тижня вийшов указ президента стосовно розширення території Національного природного парку "Вижицький" і "це є наступним заходом контролю" збоку президента земельних питань столиці.

"Сьогодні в секретаріаті президента готуються пропозиції з недопущення неправомірної забудови у місті Києві, і я передбачаю, що найближчим часом секретаріатом президента будуть зроблені інші кроки у цьому напрямку", - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування