Рудьковський звинувачує НУНС в "агресії" щодо своїх працівників

Понеділок, 10 вересня 2007, 17:13

Мінтранс звинувачує прихильників блоку "Наша Україна-Народна самооборона" в агресивному поводженні щодо працівників відомства.

Про це йдеться у листі Мінтрансу до керівництва виборчого блоку.

У листі міститься вимога провести розслідування інциденту, який стався 10 вересня на території Міністерства транспорту та зв’язку України о 15:30.

"У цей час відповідно до графіку мої колеги виносили бутерброди для представників блоку, які брали участь у акції протесту, про що і організатори, і учасники акції були попереджені ще до початку її проведення", - зазначає міністр Микола Рудьковський.

За його словами, представники блоку НУ-НС з відповідною символікою "характерної зовнішності, одягнуті у спортивному стилі, здійснили напад на працівників Мінтрансзв’язку, які вийшли до демонстрантів".

"Імовірно, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння або під впливом наркотичних речовин, два представники блоку з його символікою на одязі проявили хамське ставлення: грубо схопили за руки, почали виривати таці з їжею настільки агресивно, що вона потрапила на співробітників Мінтрансзв’язку та попадала на землю, водночас називаючи пригощання демонстрантів їжею провокацією", - пише Рудьковський.

Працівники міністерства транспорту вже звернулися до міліції з відповідними заявами.

"Крім того, я стурбований участю великої кількості студентів протягом навчального дня у акції протесту і прошу пояснити, як це суміщається з принципами якісної освіти почесного голови партії "Наша Україна" Віктора Ющенка", - пише Рудьковський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування