ТИМОШЕНКО ПРИГРОЗИЛА ЯНУКОВИЧУ СУДОМ і порадила піти в бібліотеку

Понеділок, 10 вересня 2007, 18:02

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко попереджає прем'єр-міністра Віктора Януковича, що за кожне неправдиве слово щодо неї він неодмінно відповідатиме в суді.

Так вона відреагувала на виступ Януковича перед іноземними інвесторами, в якому він сказав, що "уряд Тимошенко відправили у відставку через корупцію та некомпетентність та що під час її урядування знизився рівень іноземних інвестицій в українську економіку".

У відповідь лідер БЮТ відзначила, що подібні висловлювання не зовсім личать людині, яка називає себе прем'єр-міністром, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Я не знаю, які манафорти і чиї суфлери готують Януковичу його барвисті промови, але те, що він говорить останнім часом, не має жодної логіки", - сказала Тимошенко.

Вона порадила лідеру Партії регіонів "у вільний від алтайських шаманів час сходити в бібліотеку і продивитися підшивку українських та зарубіжних газет за 2005 рік, зокрема, за вересень місяць".

"З них він може дізнатися про істинні причини відставки мого уряду – це боротьба з корупцією та кланами. А некомпетентність і корумпованість – це характеристика Кабінету міністрів Януковича", - заявила лідер БЮТ.

За словами Тимошенко, під час її прем'єрства "рівень іноземних інвестицій в українську економіку зріс": "Для цього треба всього лиш подивитися офіційні дані Держкомстату, який безпосередньо підпорядкований уряду".

"Але я підозрюю, що Янукович не зовсім розуміє, що таке інвестиції. Тому поясню: в 30 і більше разів при моєму прем'єрстві знизилися не інвестиційні надходження, а тіньові прибутки бандитів, які тепер разом з Януковичем тимчасово перебувають при владі". – пояснила лідер БЮТ.

"А от сьогодні якраз іноземні інвестори бояться інвестувати в Україну, оскільки при владі перебуває мафія. Може, для Януковича – це таємниця, якої йому не повідомляють, то я відкрию йому очі - у світовій пресі уряд Януковича і мафія – це давно вже слова-синоніми", - додала вона.

При цьому Тимошенко резюмувала, що "інвестувати в економіку, якою намагається керувати ця людина – це те ж саме, що сідати грати в карти з шулером-каталою".

Крім того лідер БЮТ висловила здивування позицією прем'єра, "який, як орлиця, заламує руки і у всіх своїх провалах звинувачує Тимошенко". "Тебе призначили прем'єром - то працюй. І не язиком, а руками та головою", - заявила вона.

"Чоловік, який у своїх проблемах звинувачує жінку, в українському фольклорі та літературі завжди оцінювався як невдаха та бездар, що не ладен цвяха в стіну забити", - відзначила Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...