Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скрипка обвинувачує Черновецького в етноциді

Понеділок, 10 вересня 2007, 18:05

Близько 40 музикантів і журналістів пікетують Київську міську державну адміністрацію проти зникнення з ефіру комунальної радіостанції "Голос Києва" української музики.

Пікетники тримають великий баннер з написом "Дерибан - лінгвоцид - етноцид - геноцид?", а також національні і чорно-червоні прапори, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Частина учасників акції з заклеєними чорним скотчем ротами.

Під час акції її учасники заявили, що керівництво радіо "Київ" зняло з ефіру кілька програм, у тому числі програму "Варган" про етнічну музику.

Крім обмеження національних інтересів, учасники акції обвинуватили Київміськадміністрацію в приватизації комунальних ЗМІ.

Серед учасників акції - представники груп "Вій", "Воплі Відоплясова", а також письменники брати Капранови.

Після виступів на тротуарі біля КМДА учасники акції почали імпровізований міні-концерт.

У свою чергу, виконуючий обов'язки директора радіостанції Андрій Івасін повідомив журналістам, що в ефірі радіостанції звучить і російська, і українська музика.

Таким чином, на його думку, керівництво радіостанції жодним чином не утискає національну музику, а навпаки намагається обновити програми радіостанції.

Як повідомлялася, раніше Київська міська державна адміністрація оголосила конкурс на оцінку майна комунальних засобів масової інформації - телекомпанії "Київ", радіостанції "Голос Києва", газет "Хрещатик", "Вечірній Київ" і "Українська столиця".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування