Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вартість землі під Києвом росте зі швидкістю 1% на тиждень

Понеділок, 10 вересня 2007, 18:51

Середня вартість земельних ділянок під коттеджну забудову в Київській області з 3 по 9 вересня 2007 року виросла на 0,97% - до $5618 за 1 сотку.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" у консалтинговій компанії SV Development (Київ), максимальне зростання цін на землю відзначено у Кагарлицькому районі - 5,8%, де середня вартість однієї сотки склала $1369.

Максимальне зниження вартості однієї сотки землі на минулому тижні зафіксовано в Баришівському районі - 6%, де середня вартість землі склала $858 за одну сотку.

За даними SV Development, найбільша кількість земельних ділянок з 3 по 9 вересня пропонувалося в Макарівському районі - 30% загальної кількості пропозицій, найменша - у Баришівському і Фастовському районах - по 0,2%.

***

Водночас, як повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на секретаря Київради Олеся Довгого, влада Києва має намір скасувати рішення на право будівництва будинку по вул. Горького, 33-в.

За його словами, будівництво за адресою вулиця Горького, 33-в припинене до повного з'ясування ситуації за дорученням президента Віктора Ющенка і відповідно до звернень Кабінету міністрів, голови Конституційного суду, Генеральної прокуратури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування