Янукович обіцяє "контрольно" повернутись

Вівторок, 11 вересня 2007, 10:29

Прем'єр Віктор Янукович наполягає на проведенні "контрольного" засідання Кабміну одразу після виборів.

"На початку жовтня ми повинні провести контрольне засідання, як ми завжди робили, за два тижні до початку опалювального сезону", - сказав Янукович, відкриваючи засідання уряду у вівторок.

За його словами, графік передвиборчих відпусток міністрів практично погоджено, "Микола Янукович буде координувати цю роботу".

"Я з завтрашнього дня йду у відпустку і лише на один день, на саміт (Україна-ЄС), я вийду, і ми попрацюємо разом з вами 14 вересня", - сказав Янукович.

Він додав, що Україна робить все для того, щоб уже в цьому році стати членом СОТ, але "зараз складається ситуація, в деяких напрямках у стосунках з ЄС, яка, умовно кажучи, нас не зовсім задовольняє".

Янукович зазначив, що це стосується візового режиму, "який змушує людей стояти в чергах під посольствами", також погіршення становища України на міжнародних ринках.

Прем’єр також повідомив, що уряд на даний момент виконав практично весь обсяг запланованої роботи, зокрема щодо підготовки проекту бюджету на 2008 рік.

"Залишилось питання підготовки до зими", - сказав Янукович і додав, що це питання контролюватиме віце-прем'єр Володимир Рибак, який у передвиборчу відпустку не йде.

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News