У НУ-НС шкодують: Луценко не має часу на "лікбез" Цушка, що "зійшов на узбіччя"

Вівторок, 11 вересня 2007, 14:56

Прес-служба "Нашої України" з подивом дізналася про бажання міністра внутрішніх справ Василя Цушка вступити у фахову дискусію з приводу антикорупційних ініціатив з лідером блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" Юрієм Луценком.

"Вважаємо, що для міністра, який значну частину свого перебування на посаді провів у відпустках та відгулах, така дискусія є вельми корисною, але лише в якості "лікбеза" й підвищення рівня кваліфікації", - сказано в коментарі прес-служби блоку "з приводу інсинуацій нинішнього керівництва МВС".

"Його "проффесійним" діям вже дав оцінку український народ і президент. У своєму намаганні вислужитися перед "старшими братами" по коаліції, збанкрутіла Соціалістична партія і її представник на посаді міністра Цушко дійшли до межі, за якою – систематичні порушення закону і повна втрата політичного обличчя", - йдеться в коментарі.

Прес-служба запитує, "про які законодавчі ініціативи в сфері антикорупційного законодавства можна говорити з нинішнім міністром внутрішніх справ, який перед "усім чесним людом", телекамерами сам порушував закон і змушував до цього підлеглих, вибиваючи двері в приміщенні Генеральної прокуратури?"

"Після цих "гастролей" Цушка під стінами і в офісі ГПУ, вся цивілізована спільнота, європейські правники із сумом констатували, що "придворний" міністр уряду Януковича Цушко знаходиться на нижчому рівні розвитку правової культури", - заявляє прес-служба.

У коментарі стверджується, що політику "антикорупціонера" Цушка уже відчув кожен український водій, виїхавши на дороги України.

"Кількість міліції на дорогах зростає, як, на жаль, і аварійність... Розгадка проста: "даїшники" тепер переймаються не безпекою дорожнього руху, а виконують "план" збору коштів "полосатими ложками", який їм надходить "зверху", - переконує прес-служба НУ-НС.

За її твердженням, "можна було б наводити десятки прикладів й інших "перемог" Цушка на посаді міністра внутрішніх справ, але немає особливої потреби витрачати час на політиків, які зійшли на узбіччя, і доля яких – в кращому разі забуття".

"Тож ми можемо висловити лише щирий жаль з приводу того, що жага до професійних знань прокинулась у пана Цушка тільки напередодні виборів", - йдеться в коментарі.

"Звичайно, йому було б корисно поспілкуватися з лідером нашого блоку Юрієм Луценком, який на посаді міністра внутрішніх справ проявив себе як професіонал і справжній, не "липовий" борець із корупцією. Але Юрій Віталійович уже 8 місяців перебуває у всеукраїнському турі, і перед людьми звітує про свої дії, представляє їм плани розвитку країни і боротьби з корупцією та привілеями", - заявляє прес-служба.

"Можна, звичайно, порадити панові Цушку прийти на зустріч Луценка з людьми і ознайомитися з Антикорупційним планом нашого блоку. Однак, якщо він хоче послухати лекцію в прямому ефірі, то для такої мети ми можемо ненадовго затримати в столиці представника нашого блоку Геннадія Москаля, який є визнаним в Україні та за її межами фахівцем у сфері боротьби з оргзлочинністю та корупцією", - додається у коментарі.

У прес-службі НУ-НС "переконані, що у режимі фахової лекції в ефірі всеукраїнського телеканалу Геннадій Геннадійович навчить Цушка відрізняти МВС від виноградника і закон від "понятій".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News