Генпрокуратура винна Луценку 1 гривню

Вівторок, 11 вересня 2007, 15:44

Шевченківський райсуд Києва визнав недостовірною інформацію Генпрокуратури про наявність у лідера блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрія Луценка ізраїльського громадянства та нерухомості в Ізраїлі.

Про що в ефірі телеканалу "Інтер" заявляв заступник генерального прокурора, керівник головного слідчого управління Генпрокуратури Ренат Кузьмін, повідомляє УНІАН, посилаючись на адвоката Луценка Юрія Мартиненка.

За словами Мартиненка, відповідне рішення винесла у вівторок суддя Шевченківського районного суду столиці Олена Білошкап.

За словами адвоката, суд своїм рішенням зобов’язав Генпрокуратуру спростувати цю інформацію на телеканалі "Інтер" і зобов’язав телеканал надати для цього ефірний час.

Разом з цим, судом прийнято рішення про задоволення матеріальних вимог Луценка до Генпрокуратури у розмірі 1 грн. як відшкодування моральної шкоди.

Говорячи про подальший розвиток подій щодо рішення суду першої інстанції, Мартиненко не виключив, що воно буде оскаржено Генпрокуратурою в апеляційному суді.

"Я не виключаю, що ГПУ буде намагатися подавати скаргу до апеляційного суду", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування