Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича відхрещуються від розквартированих у Києві "майданарбайтерів"

Вівторок, 11 вересня 2007, 15:51

Голова київського осередку Партії регіонів Василь Горбаль спростовує інформацію про нібито масове розселення активістів Партії регіонів на зйомних квартирах Києва.

Так він прокоментував прохання журналістів пояснити, з якою метою це робиться, "чи не для того, щоб у разі потреби вони зайняли стратегічні об’єкти – телеграф, телефон, Маріїнський парк".

Горбаль назвав ці повідомлення "передвиборчою інформаційною провокацією".

"Під час виборчої кампанії завжди відбуваються подібні інформаційні провокації щодо чергової донецької загрози у місті Києві", - сказав він.

При цьому Горбаль запевнив, що у разі проведення масових акцій Партія регіонів буде залучати столичних активістів.

"У нас достатньо можливостей і потужностей, щоб силами киян організувати будь-яку масову акцію у місті Києві", - сказав він.

Крім того, за словами Горбаля, "з огляду на орендні ставки (цін на житло у Києві) можна зрозуміти абсурдність таких заяв".

На уточнююче запитання, чому в такому разі на минулі акції коаліції стягувалася велика кількість людей з областей, він сказав, що вони були залучені так само, як і столичні.

"Мені здається, що зараз акції усіх політичних сил проходять однаково, з залученням регіональних осередків. І Партія регіонів тут не є винятком", - сказав Горбаль, водночас висловивши бажання, щоб "період масових акцій і проведення мітингів відійшов у минуле".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування