Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" закликають "допомогти БЮТ піти назавжди"

Вівторок, 11 вересня 2007, 16:02

Партія регіонів закликає українських виборців не вірити лідеру БЮТ Юлії Тимошенко і пропонує "допомогти БЮТ піти назавжди".

Так Партія регіонів коментує заяву Тимошенко, у якій вона заперечує обвинувачення прем'єр-міністра Віктора Януковича в провальності її прем'єрства і попереджає його про можливість притягнення до відповідальності у суді.

"Нервова й агресивна реакція Тимошенко на прем'єр-міністра Віктора Януковича свідчить про те, що вона сама вже повністю увірувала у власну непогрішність і штучно створений образ носія високої моралі", - вважають "Регіони".

"Нагадування ж про ганебне минуле вкрай її дратує. Але! Відверта неправда, характерна для Юлії Тимошенко і представників БЮТ, не здатна ввести в оману ні нас, ні український народ, ні міжнародне співтовариство!", - додають вони.

На підтвердження своїх слів Партія регіонів нагадує, що "відправляючи у відставку уряд Тимошенко, президент Ющенко гранично ясно означив причини свого рішення – некомпетентність і зловживання владою!".

Називаючи Тимошенко "шахрайкою", Партія регіонів заявляє, що "свята" Юля і її "біле братство" знову і знову намагаються обдурити й український народ, і міжнародну громадськість".

За їхніми словами, заява Тимошенко про підписання "контракту з найбільшими іноземними інвесторами, що представляють більше 300 провідних компаній" виявилася неправдивою.

"Це - абсолютна неправда! Жодна з названих у повідомленні БЮТ іноземних компаній не підписувала контракт ні з БЮТ, ні з Тимошенко!", - стверджують вони.

Партія регіонів застерігає "усіх громадян: будьте уважні! Вас намагаються банально надути! "Тимошенко" і "правда" – поняття несумісні".

"Шахраї рвуться до влади, використовуючи усі відомі маніпулятивні технології - неправда, брехня, обман, образи, провокації і скандали!", - заявляють "Регіони".

"Укравши у вас 8 мільярдів гривень, вас намагаються купити задешево – за кепки, футболки, пакети, майки, що їх щедро роздають агітатори БЮТ!", - додають вони.

"Українці! Ми – працьовитий, добрий, мудрий і справедливий народ! "Допоможемо" БЮТ піти назавжди! Проголосуємо за стабільність, благополуччя і правду!", - закликає Партія регіонів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...