Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Біле братство" Тимошенко – все одно, що пропаганда содомії від Януковича?

Вівторок, 11 вересня 2007, 17:28

БЮТ наполягає на тому, що лідер блоку Юлія Тимошенко та її уряд були відправлені у відставку через боротьбу з кланами і стверджує, що у понеділок було підписано інвестиційну угоду з 300 великими іноземними компаніями.

Так у блоці відреагували на звинувачення від Партії регіонів у брехні і заклик "допомогти БЮТ піти назавжди".

БЮТ висловлює задоволення, що "Партії регіонів знадобилося всього лише трохи більше доби для того, щоб відповісти на учорашній коментар нашого лідера".

"Раніше їм для цього треба було щонайменше тиждень. Прогрес – очевидний. Особливо нас потішив тон та характер заяви, яку видала партія, що ще вчора закликала до чесної боротьби та зважених оцінок у ставленні до опонентів", - додається у повідомленні.

На звинувачення Партії регіонів блок відповідає: "Юлію Тимошенко було відправлено у відставку за боротьбу з кланами та тіньовиками. Це – правда, яка відома сьогодні всій країні".

"А звинувачення у некомпетентності – це не з указу президента, а з сайту "Zadonbass.org". Різниця, як на наш погляд, все-таки суттєва", - заявляє БЮТ.

Блок висловлює здивування, що його "опоненти в бездарних спробах віднайти бодай якийсь компромат на лідера БЮТ, вдалися до нападів на білий колір блоку, порівнюючи його з "білим братством" тощо".

"Так, наш колір білий. Він символізує чистоту наших помислів. Приписувати білому кольору якісь інші невластиві йому функції, це приблизно те ж саме, що звинуватити лідера Партії регіонів у пропаганді содомії через синій колір його светра", - відповідають у блоці.

Крім того БЮТ заявляє, що у понеділок "у готелі "Hyatt Regency Київ" Юлія Тимошенко підписала інвестиційну угоду з 300 великими іноземними компаніями".

"Це настільки ж очевидно, як і те, що в місті Єнакієве наприкінці 70-х у місцевих жителів пропадали хутряні шапки", - йдеться у повідомленні прес-служби.

"Байка про 8 мільярдів гривень ЄЕСУ настільки стара та зужита, що вже саме згадування про неї свідчить про дурний тон", - продовжують відповідати у блоці, зауважуючи, що "всі подібні звинувачення скасовані Верховним Судом України".

В БЮТ заявляють, що з радістю роздають людям "футболки і кепки з символікою нашого блоку та зображенням нашого лідера": "Розуміємо заздрість наших опонентів – жодній нормальній людині не прийде в голову одягти майку з зображенням лідерів Партії регіонів".

Погоджуючись з Партією регіонів в тому, що українці - "працьовитий, добрий, мудрий і справедливий народ", БЮТ вважає, що вже 30 вересня він "остаточно прибере мафію від влади і відправить Партію регіонів на курси "покращення життя вже сьогодні".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування