Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти звинувачують Луценка у боягузтві

Вівторок, 11 вересня 2007, 17:59

Соцпартія вважає, що лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко не може взяти участь у дебатах з другим номером СПУ Василем Цушком не через брак часу, а тому що він злякався.

Так прес-служба Соцпартії коментує відповідь "НУ-НС" про те, що Луценко не зможе взяти участь у теледебатах з Цушком, тому що Луценко уже вісім місяців знаходиться у всеукраїнському турі.

"Залишається тільки шкодувати, що Луценко може нескінченно розповідати про свої нібито добрі наміри і наполеонівські плани, проте завжди знаходить непереконливий привід, аби уникнути відкритої дискусії і відповіді на гострі питання журналістів і опонентів про свої минулі заслуги", - зазначають в СПУ.

У відповідь на пропозицію Цушку, як альтернативу, подебатувати з представником блоку "НУ-НС" Геннадієм Москалем, Соцпартія заявляє, що "пропонована заміна, спілкуватися з якою не стане будь-який політик, що поважає себе, неадекватна".

Як відомо, Цушко запропонував Луценко взяти участь у теледебатах, на що прес-служба "НУ-НС" заявила про відсутність у лідера блоку часу.

Повідомлення від Соцпартії мало назву "Луценко злякався Цушка".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування