Ющенко готує до приватизації 2 підприємства, які його годують

Середа, 12 вересня 2007, 08:48

Президент Віктор Ющенко доручив Кабінету міністрів та Державному управлінню справами вирішити питання про передачу майнових комплексів державних підприємств "Чайка" та "Дібрівський кінний завод № 62" в управління Міністерства аграрної політики для подальшої їх приватизації в установленому законом порядку.

Про це йдеться в указі "Про деякі питання забезпечення реалізації прав громадян на приватизацію об'єктів державної власності" від 11 вересня, розміщеному на сайті глави держави.

Як сказано в указі, він виданий "з метою забезпечення реалізації прав громадян України на приватизацію об'єктів державної власності" та на підставі частини 2 статті 102 Конституції і набирає чинності з дня його опублікування.

Державне підприємство "Чайка" розташовується в Києві, по вулиці Гарматній. Як значиться на його сторінці веб-сайту ДУС, це господарство має у землекористуванні 5473 га сільськогосподарських угідь, у тому числі 4143 га ріллі, з яких 444 га орендовані площі.

Основними напрямами його діяльності є організація виробництва високоякісної сільськогосппродукції, її переробка та забезпечення потреб громадського харчування секретаріату президента, Верховної Ради, Кабінету міністрів, інших державних органів, а також реалізація сільськогоспсировини, готової продукції юридичним та фізичним особам.

Держпідприємство "Дібрівський кінний завод № 62" знаходиться в селі Петрівці Миргородського району Полтавської області.

Як вказано на його сторінці сайту ДУС, воно також забезпечує високоякісною сільськогосппродукцією підприємства громадського харчування секретаріату президента, Верховної Ради, Кабінету міністрів та інших державних органів.

Структуру господарства складають 62 підрозділи, в яких трудяться 677 працівників. Підприємство має в землекористуванні 12219 га сільськогосподарських угідь, у тому числі 11453 га ріллі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування