Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартинюк каже, що комуністів у широкій коаліції не буде

Середа, 12 вересня 2007, 13:05

Один із лідерів Комуністичної партії, перший заступник голови Верховної Ради V скликання Адам Мартинюк не виключає, що нинішні опозиційні парламентарії поновлять своє депутатство після 30 вересня.

Про це він заявив на прес-конференції в Івано-Франківську, повідомляє УНІАН.

"Народні депутати, які 2 червня були позбавлені депутатських мандатів, через суд їхні повноваження будуть відновлені", - сказав Мартинюк.

"І вони повернуться до сесійної зали. Це станеться тоді, коли ці політичні сили наберуть меншу кількість голосів, ніж вони мали на виборах у березні 2006 року", - додав він.

Мартинюк також наголосив, що в широкій коаліції "комуністів ніколи не буде".

"В будь-якій коаліції, де буде Наша Україна, комуністів не буде", - додав він.

Відповідаючи на запитання про взаємини КПУ з Компартією оновленою, Мартинюк повідомив, що "ніяких відносин з ними не маємо".

Він вважає, що мета цього проекту (Компартії оновленої) відібрати голоси у комуністів.

Мартинюк також сказав, що насправді такої партії нема - є лише реєстрація у Мін’юсті. "Хтось же за них заплатив 800 тисяч заставу, аби ті пішли на вибори", - зазначив він.

"Компартія оновлена безсоромно використовує у своїй рекламі обличчя нинішніх лідерів нашої партії", - наголосив він, припустивши, що це "певну частину нашого електорату зіб’є з толку".

Мартинюк допускає, що нинішній склад Кабінету міністрів "буде діяти ще з рік", поки буде сформований новий.

Він також переконаний, що КПУ в Галичині "подолає 3-х відсотковий рубіж". "Соціологи вже нині дають прогноз 2,2 відсотка в Галичині", - сказав Мартинюк додавши, що "по всій країні цей показник показує 10 відсотків".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування