Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов зібрався в "Камеді-клаб" через Наливайченка

Середа, 12 вересня 2007, 13:42

Представник Партії регіонів Сергій Кивалов заявляє, що володіє нагородним пістолетом законно.

Так він прокоментував заяву в.о. глави СБУ Валентина Наливайченка, що вимагав провести розслідування за фактом доставки зброї на борт літака Ківаловим.

"Заяву можна охарактеризувати одним словом...Ну як можна подумати, що народний депутат, юрист може опуститися до таких дурних, безглуздих порушень", - заявив Ківалов.

"Я маю розчарувати пана Наливайченка. І дозвіл на збереження і носіння зброї, і саму зброю я одержав з рук управління Міністерства внутрішніх справ України ще в 1998 році", - заявив він.

У той же час він обвинувачує СБУ в бездіяльності, оскільки не може налагодити "цивілізовану систему забезпечення авіаційної безпеки".

Він відзначив, що в Україні вогнепальну зброю дозволяється перевозити в багажі.

"Порядок такий: пасажир заповнює спеціальну картку, і під розпис передає зброю для транспортування. В аеропорті призначення, пасажир, в обмін на картку, одержує свою зброю назад", - заявив Ківалов.

Він підкреслив, що пасажир має весь час мати на руках дозвіл на носіння цієї зброї.

"Отже, ці правила я виконував завжди. Картки з оцінками про прийняття для перевезення, і повернення мені зброї - зберігаються в кожному з аеропортів, де я літав", - додав він.

"Немає чого і дивуватися тому, що в головному міжнародному аеропорті країни "Бориспіль" немає кому з дотриманням необхідних формальностей прийняти в законного власника зареєстровану вогнепальну зброю для авіаперевезення в багажі", - зазначив він.

"От я і думаю, що мені робити з цією заявою Наливайченка. Приємно, коли про тебе згадують. Але неприємно, коли тебе обмовляють. А коли, зробивши серйозне обличчя, несуть нісенітницю, тут узагалі не ясно, як реагувати. Чи то в суд іти з довгим позовом. Чи то в "Камеді-Клаб" з готовим сюжетом", - відзначив він.

"Якщо не хочеш виглядати нерозумно - так не приймай на віру різного роду нісенітниці, підсунуті підлеглими. Контролюй краще, як вони з завданнями твого відомства пораються", - заявив Ківалов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування