Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єр Росії пішов у відставку, щоб Путін міг вивести свого спадкоємця

Середа, 12 вересня 2007, 13:59

Президент РФ Володимир Путін прийняв відставку уряду і попросив Михайла Фрадкова виконувати обов'язки голови уряду аж до схвалення Держдумою кандидатури нового прем'єра.

Прем'єр-міністр РФ Фрадков, що очолює Кабінет міністрів з 2004 року, у середу на зустрічі з президентом РФ звернувся до Путіна з проханням про відставку уряду, повідомляє РИА Новости.

Фрадков обґрунтував прохання великими політичними подіями, що наближаються у країні, і бажанням надати президенту РФ повну свободу у виборі рішень, включаючи кадрові.

Путін у відповідь сказав: "Справді, країна зараз наближається до парламентських виборів, що потім перейдуть у президентські".

"Можливо, ви праві, нам усім разом потрібно подумати про те, як вибудувати структуру влади і управління для того, щоб вони краще відповідали передвиборному періоду і підготували країну до часу після виборів у парламент і після президентських виборів у березні 2008 року", - зазначив президент.

Крім того, Путін висловив Фрадкову подяку за досягнуті результати в роботі.


Не виключено, що новопризначений прем'єр може стати спадкоємцем Путіна на президентських виборах, як це у свій час було з ним самим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування