"Регіони" заявляють про телефонні провокації о третій годині ночі

Середа, 12 вересня 2007, 15:28

Кандидат у народні депутати від Партії регіонів Віктор Тихонов заявляє, що в Луганській області опоненти його політичної сили займаються провокаціями.

"З'явилися люди, що говорять, що вони з Партії регіонів, вимагають паспорти, переписують дані і розповідають, що це, мовляв, для оформлення кредитів, і вони будуть допомагати оформлювати кредити на квартири і т.д.", - сказав член Партії регіонів.

"Ще один приклад - нічні дзвінки. Дзвонять на мобільні телефони або на простий телефон о 3 години ночі. Людина заснула, а їй дзвонять і кажуть, що ми від Партії регіонів, послухайте, яка в нас гарна програма. Так людей налаштовують проти нас", - вважає він.

За словами Тихонова, Партія регіонів уже відреагувала на такі провокації: "Керівник обласної організації Партії регіонів підписав листа в обласну прокуратуру, до СБУ, у міліцію".

Він також заявив, що в Партії регіонів є інформація, що в області розробляються й інші провокації, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми очікуємо на великі провокації в день виборів. Це вже було в 2006 - провокації зі скриньками. А зараз опозиція накинулася на Луганську область, тому що тут стабільно голосують, стабільно висока явка", - сказав Тихонов.

Він додав, що Партія регіонів закликає жителів Луганської області прийти 30 вересня на вибори і проголосувати.

"Ми не говоримо, що потрібно проголосувати за нас. Ми говоримо: прийдіть, тому що ваш голос можуть сфальсифікувати", - відзначив Тихонов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування