Янукович розпорядився викинути на ринок резервні м'ясо, крупи та борошно

Середа, 12 вересня 2007, 18:14

Кабінет міністрів розпорядився реалізувати м'ясо, борошно і крупи з державного резерву для стабілізації ситуації на ринку.

Розпорядження від 5 вересня 2007 року оприлюднені на сайті уряду, повідомляє УНІАН.

"З метою стабілізації ситуації на ринку м'яса і м'ясопродуктів прийнято рішення погодитися з пропозицією держкомрезерву щодо реалізації в 2007 році м'яса із запасів, обсяги яких перевищують затверджені обсяги незнижуваного запасу", - йдеться у розпорядженні.

Реалізацію м'яса вирішено провести "на конкурсній основі з обмеженою участю" відповідно до порядку реалізації матеріальних цінностей держрезерву підприємствам м'ясопереробної промисловості, торгівлі і Укркоопспілки, визначеним на підставі подання Мінагрополітики.

"З метою стабілізації ситуації на ринку борошна і круп, погодитися з пропозицією держкомрезерву щодо відпустки підприємствам системи держрезерву для реалізації підприємствам хлібопекарської промисловості в 2007 році борошна і круп", - йдеться в іншому розпорядженні.

Їх також вирішено реалізувати "шляхом проведення конкурсу з обмеженою участю відповідно до порядку реалізації матеріальних цінностей держрезерву". Розпорядження підписані прем'єр-міністром Віктором Януковичем.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування