Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед виборами київські януковичі різко стали проти "дерибану" землі

Четвер, 13 вересня 2007, 11:23

Фракція Партії регіонів у Київраді наполягатиме, щоб на найближчих засіданнях Київрада переглянула сумнівні земельні рішення.

Про це заявив керівник апарату Київського відділення Партії регіонів Сергій Баранов-Мохорт, повідомляють Українські новини.

"На останній сесії вся наша фракція на знак протесту пішла із зали, тому що до розгляду пропонувалися питання, витягнуті "з-під поли", ніхто їх не розглядав ні у фракціях, ні в комісіях", - сказав він.

Зокрема, за його словами, Партія регіонів вимагатиме скасування рішення Київради про скорочення площі заказника "Жуків острів".

"Ми виступаємо, щоб на засіданнях 13 або 27 вересня повернути цей заказник киянам", - сказав Баранов-Мохорт.

У свою чергу фракція Блоку "Наша Україна" у Київраді сумнівається в готовності фракції Партії регіонів ініціювати відставку керівництва Київради.

Про це пише Обком з посиланнм на заяву прес-служби фракції "Нашої України" в Київраді.

На думку представників "Нашої України", показником ставлення Партії регіонів до Черновецького і його команди "будуть не заяви, а голосування в оновленій Верховній Раді за призначення позачергових виборів мера Києва".

Водночас "Наша Україна" зазначає, що депутат Верховної Ради від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що на позачергових виборах мера Києва "Регіони" можуть підтримати кандидатуру Черновецького.

Крім того, на переконання "Нашої України", заступник мера Ірена Кільчицька не приховує, що буде голосувати за Партію регіонів на позачергових виборах Верховної Ради.

"Тому виникає закономірне питання, чи не зберігається досі міцний альянс між Партією регіонів і командою Черновецького, продемонстрований десятками дружних голосувань? Чи не є голосні заяви Партії регіонів спробою дистанціюватися перед виборами від непопулярного мера?" – йдеться в повідомленні.

Як відомо, позачергову сесію Київради з включенням до порядку денного питання про відставку Черновецького і секретаря Київради Олеся Довгого ініціював БЮТ. Це рішення підтримала Партія регіонів.

У свою чергу фракція "Нашої України" у Київраді вважає малоймовірною відставку Черновецького і Довгого і виступає проти проведення такої сесії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування