Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович сам вжахнувся бідності людей за його урядування

Четвер, 13 вересня 2007, 12:33

Прем'єр-міністр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що був вражений бідністю, яку побачив під час поїздки Сумською областю.

Про це він заявив у своїй промові в Конотопі Сумської області перед "кількома тисячами прихильників Партії регіонів", повідомляє прес-служба Януковича.

"Мене вразила бідність, що я сьогодні побачив, проїжджаючи Сумською областю. Люди гідні жити краще, і ми докладемо для цього максимум зусиль", - сказав прем'єр.

За його словами, "помаранчева" команда, що прийшла до влади у 2004 році, зруйнувала економіку країни, знизила соціальні стандарти, порушила баланс відносин з Росією. "Вони навіть не змогли знайти спільну мову між собою", – відзначив Янукович.

Лідер Партії регіонів підкреслив, що сформованому після виборів 2006 року уряду вдалося відновити економіку, налагодити відносини з Росією тільки цього року.

"Коаліційний уряд одержав "розбиту" економіку. Попередні уряди практично звели нанівець наш експорт, наводнили країну імпортом", - сказав Янукович.

"Тепер, коли "помаранчеві" побачили, що ми почали наводити порядок у країні, вони відчули, що залишаються не при справах і знову рвуться до влади", - вважає він.

За словами прем'єра, "уряд тричі за рік піднімав пенсії і зарплати, і ми будемо продовжувати поліпшувати життя людей".

"Ми, на відміну від "помаранчевих", кожне своє слово тримаємо – це наш принцип. Ми підняли рівень економіки, виконуємо бюджет, піднімаємо соціальні виплати", – сказав Янукович.

"Ми вистоїмо, ми витримаємо і знаємо, що 30 вересня народ дасть справедливу відповідь. Що помаранчева команда зробила для людей?", – звернувся лідер Партії регіонів до мітингувальників. "Нічого!", – відповіли люди, за словами прес-служби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування