Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Футбольна Україна пасе задніх

Четвер, 13 вересня 2007, 13:04

У середу збірна України у Києві програла у відбірковому матчі до ЧЄ-2008 року команді Італії із рахунком 1:2.

Італійці першими відкрили рахунок, коли на 40 хвилині Ді Натале відправив м'яч у ворота Олександра Шовковського, повідомляє сайт "Чемпіон".

На 72 хвилині капітан збірної України Андрій Шевченко зрівняв рахунок. Втім уже через 5 хвилин Ді Натале робить "дубль" і приносить своїй команді перемогу.

Реклама:

Після гри головний тренер збірної України Олег Блохін зазначив, що він не знімає із себе відповідальності за результат і розкритикував Андрія Вороніна, з яким у нього стався конфлікт наприкінці гри.

"Так і напишіть: Блохін вибачився перед Вороніним за некоректний тон і некоректні слова. Але дисципліна в команді буде, поки я на посаді головного тренера", - сказав Блохін.

"Я не дозволю гравцям диктувати умови головному тренерові. За будь-якого результату! А за результат із себе відповідальності я не знімаю, ви це прекрасно знаєте", - додав він.

ВІДЕО ДНЯ

За чотири матчі до завершення групового турніру збірна України з 13 очками посідає 4 місце у групі В. З 21 очком в лідери вийшла команда Шотландії. В Італії 20 пунктів і друге місце, а на третій сходинці із 19 очками збірна Франції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування