БЮТ натякає, що у "The Washington Times" з'явилася заказуха від екс-спікера

Четвер, 13 вересня 2007, 17:11

БЮТ натякає, що до появи критичної статті газети "The Washington Times" на адресу лідера блоку Юлії Тимошенко можуть бути причетні її політичні опоненти.

Так, у середу в ЗМІ було поширено статтю Майкла Капуто під назвою "Вибори в Україні", в якій автор закликає українців не слідувати пораді Тимошенко щодо голосування за дві-три провідні мегасили, натомість підтримати дрібні партії та блоки.

У відповідь БЮТ заявляє, що "про цього "аналітика" (Капуто) можна розповідати безкінечно довго". "Почати хоча б з того, що пан Капуто в даний момент прописаний в ...човні, в штаті Флорида", - йдеться в заяві блоку.

"Колись працював на російський "Газпром", радником міністра інформації РФ Лєсіна, відповідав за "міжнародний імідж" Володимира Путіна, іміджево допомагав нікарагуанським контрас, займався гральним бізнесом, мав якісь проблеми з податками. Тепер дібрався до України. Але то так, для статистики", - зауважують в БЮТ.

"Головне ж, що і в дрібних українських партій та деяких колишніх спікерів парламенту є хороші знайомі за океаном (хай навіть і в човні), готові за певну плату видати будь-які аналітичні висновки", - наголошується в заяві.

За словами БЮТ, "тут, в Україні, їм підприємливі "соціологи" з неба малюють по 4-5 відсотків голосів на виборах, а там (в США) – обіцяють райдужне майбутнє в глибокій перспективі - а значить, думають вони, все буде добре".

"Ні, не буде. Факти свідчать, що до парламенту проходять тільки три сили – БЮТ, Партія регіонів та "Наша Україна – Народна самооборона". Всі інші – під дуже великим запитанням, в тому числі й ті, що "...потрібні країні", - заявляють у блоці.

"Саме тому Юлія Тимошенко закликає виборців не розпорошувати голосів, бо їх у такому випадку буде просто змарновано. Голоси віддані за безперспективні партії та блоки, які формально сповідують демократичні гасла, в результаті виявляться у скарбниці Януковича", - переконують в БЮТ.

За їх словами, "на дострокових виборах 30 вересня відбудеться вирішальний двобій між мафією та демократією, європейським вибором та тоталітарним реваншем".

"Цілком імовірно, що результат цього двобою буде вирішено всього кількома тисячами (сотнями) голосів. А тому в цій ситуації змарнувати бодай один голос було б неприпустимим", - наголошують в блоці.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування