Рудьковський влаштував істерику через "особисту помсту" Ющенка

Четвер, 13 вересня 2007, 18:11

Міністр транспорту і зв’язку Микола Рудьковський розцінює подання СБУ про притягнення його до кримінальної відповідальності за неправдиві повідомлення щодо підготовки терактів як "особисту помсту" президента Віктора Ющенка.

Про це він заявив на брифінгу в Мінтрансзв’язку, коментуючи відповідну заяву СБУ.

"Мені здається, що це розправа з міністром з боку президента Ющенка руками СБУ", - сказав Рудьковський, повідомляє уніан.

На його думку, СБУ перетворилася на другу прес-службу секретаріату президента, яка “тільки займається викидом компромату”.

“Це, так би мовити, технічна складова. Є й друга складова – політична”, - сказав міністр, повідомляє УНІАН.

У цьому контексті Рудьковський заявив, що "дійсно був ініціатором створення коаліції в такому форматі – без нашистів і бютівців".

"Я зупинив ці корупційні проекти, які були закладені в транспортній галузі на сотні мільйонів доларів”, - сказав він.

У зв’язку з цим Рудьковський вважає, що намір СБУ притягти його до відповідальності – це “особиста помста Ющенка”.

“Ця людина (Ющенко) повинна бути відправлена у відставку шляхом імпічменту", - заявив Рудьковський.

Він також наголосив, що вперше за роки незалежності "дав об’єктивну інформацію про стан в галузі, зокрема про стан рейок, рухомого складу”.

“Цю інформацію я офіційно надсилав усім причетним органам, в тому числі і секретаріату президента, про необхідність збільшення фінансування”, - заявив Рудьковський.

За словами міністра, на сьогоднішній день 7 тис. кілометрів колій застаріли і на кожному метрі може статися аварія. Він поінформував, що цього року заплановано відремонтувати 1 тис. 350 км колій, а у 2008 – 2 тис. 200 км.

Як відомо, СБУ підготувала подання до Генпрокуратури щодо порушення кримінальної справи проти Рудьковського за неправдиві повідомлення щодо підготовки терактів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News