Бойко обіцяє соціалістам результат вище ніж у 2006

Четвер, 13 вересня 2007, 21:08

Керівник меткомбінату імені Ілліча, соціаліст Володимир Бойко заперечує, що фінансує кампанію цієї партії на виборах.

"Ми ніколи не витрачали гроші на передвиборчі кампанії і не збираємося цього робити", – заявив він в інтерв'ю "Фокусові".

При цьому Бойко відзначає, що з його популярністю в рідному місті міг би при бажанні піти в будь-яку партію.

У той же час Бойко упевнений, що на цих виборах СПУ набере вдвічі більше голосів, ніж на попередніх і пройде в парламент.

У 2006 році 70% голосів місцевих виборців було віддано за Партію Регіонів, і лише 22,6% – за СПУ, нагадує "Фокус".

"По Іллічівському районі (Маріуполя) усе було зроблено, щоб голосування не пройшло нормально! Списки виборців були заплутані, з помилками. Що тут тільки не діялося в районі! Я упевнений – було вкидання бюлетенів. Тому говорити про реальний відсоток, який тоді набрала Соцпартія, досить складно", - відзначає Бойко.

Зараз він "гарантує, що в шести наших сільських районах і в місті Маріуполі результат Соцпартії буде вдвічі вищий, ніж минулого разу".

У проходженні своєї партії в парламент Бойко не сумнівається, і переконаний, що 30 вересня фальсифікацій не буде:

"Сьогодні ні "Регіонам", ні кому б то не було ще фальсифікувати результати невигідно, оскільки постраждаємо і ми, і вони. Тому майбутні вибори пройдуть чесно", - говорить Бойко.

Володимир Бойко розповідає про свої контакти з власниками ІСД і SCM.

"У мене нормальні відносини з Ахметовим. Я з ним, буває, сперечаюсь. Там, де наші корпоративні інтереси сходяться, ми разом. Це нормальне явище", - відзначає Бойко.

"І я спілкуюся з усіма: і з Тарутою, і з Новінським. Буває що ми об'єднуємося в рішенні деяких проблем, наприклад, у частині підвищення ціни на газ або транспорт. Хтось поступається, хтось витримує. Таке життя", - додає він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування