Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мінтранс хоче вибачень прес-служби СБУ і погрожує їхньому спікеру судом

П'ятниця, 14 вересня 2007, 09:27

Міністерство транспорту та зв’язку вимагає вибачень від прес-служби СБУ та персональної відповідальності її керівника Марини Остапенко за розповсюдження недостовірної інформації про діяльність Мінтрансу та галузі в цілому.

Про це повідомляє прес-служба МТЗУ.

"Ряд заяв, зроблених Мариною Остапенко від імені Служби безпеки України під час брифінгу 12 вересня, вказують або на відверте зловживання цим посадовцем службовим становищем або непрофесійність: оприлюднення неповної, неточної та недостовірної інформації з метою ввести в оману громадськість", - сказано в повідомленні для ЗМІ.

За твердженням прес-служби Мінтрансу, "такі зумисні чи непрофесійні дії не мають нічого спільного з почесною роботою речника однієї з державних структур".

"Наслідком провокативних та скандальних заяв Марини Остапенко у разі її відмови офіційно принести вибачення буде позов до суду", - попереджає Мінтранс.

Як відомо, у четвер, 13 вересня, прес-секретар голови СБУ Остапенко повідомила, що Служба безпеки підготувала подання до Генпрокуратури щодо порушення кримінальної справи проти міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського за неправдиві повідомлення щодо підготовки терактів працівниками секретаріату президента.

При цьому вона зазначила, що Рудьковський неодноразово пояснював аварії на транспорті терактами, що може розглядатися як "рецидив" і тягнути за собою позбавлення волі до 7 років, а стаття в Інтернеті, на яку він посилався при звинуваченні секретаріату, була, за інформацією СБУ, замовною.

Крім того, Остапенко повідомила журналістам, що СБУ порушила кримінальну справу щодо зловживань посадовими особами Мінтрнасу, які призвели до втрат державних коштів в особливо великих розмірах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...