Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк вирішила не послухатися Ющенка

П'ятниця, 14 вересня 2007, 14:20

Фонд державного майна України на сьогодні не призупинив конкурс із приватизації держпакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

Про це у п'ятницю повідомила журналістам голова Фонду держмайна Валентина Семенюк, повідомляє УНІАН.

За її словами, оскільки рішення про приватизацію ОПЗ ухвалювалося Кабінетом Міністрів, то саме він і повинен ухвалити рішення про призупинення конкурсу.

За інформацією Семенюк, у понеділок відбудеться засідання робочої групи з приватизації Одеського припортового заводу, на якій планується розробити пропозиції щодо ситуації в зв`язку з указом президента про призупинення приватизації цього підприємства, які надалі будуть направлені на розгляд уряду.

Семенюк зазначила, що на сьогодні продовжується прийом заявок від компаній, які хочуть ознайомитися з інформацією про підприємство, їх загальна кількість зросла до дев'яти.

Кабінет Міністрів 8 серпня 2007 року прийняв розпорядження № 641-р "Про затвердження Умов проведення конкурсу з продажу пакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод"

15 серпня Фонд державного майна України оголосив конкурс із продажу контрольного держпакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод" у розмірі 99,52% статутного фонду. На продаж виставляється 794 703 700 акцій номінальною вартістю 1 грн. Стартова ціна пакета - 2 млрд. 500 тис. грн.

12 вересня президент Віктор Ющенко своїм Указом призупинив дію розпорядження Кабінету Міністрів про приватизацію Одеського припортового заводу.

"Одеський припортовий завод" (м. Южне, Одеська обл.) - другий за величиною виробник аміаку і карбаміду й третій - із випуску азотних добрив в Україні, спеціалізується на перевантаженні хімічної продукції, що надходить із країн СНД на експорт.

Завод є монополістом на загальнодержавному ринку спеціалізованих послуг із прийому, охолодження й перевантаження аміаку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування