Янукович нагадав Луценку про Чебурашку і "голубой вєртольот"

П'ятниця, 14 вересня 2007, 14:52

Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко скептично ставиться до заяви прем'єра Віктора Януковича про бажання прийти до влади на 10 років.

Про це він заявив на прес-конференції в Ужгороді, повідомляє прес-служба блоку.

При цьому Луценко звинуватив ПР, яка заявляє про свої неабиякі економічні досягнення, в обмані виборців.

"Пан Янукович терміново узяв відпустку, і на вертольоті літає Україною, агітуючи людей", - розповів Луценко.

Політик нагадав слова дитячої пісеньки з мультфільму про Чебурашку, яка сьогодні завдяки політикам знову стала актуальною. В ній, нагадаємо, йдеться про чарівника в блакитному вертольоті, який прилетить, щоб показати безплатне кіно та обдарувати морозивом.

За словами Луценка, "кіно" Януковича – це розповіді про те, як змінювалися ціни, тарифи та піднялися зарплати і стипендії. Це казки про те, як подолано корупцію.

"Це передвиборче кіно Партії регіонів, яка не виконала жодного свого зобов’язання. Тому на цьому вертольоті пора відлітати на пенсію, в Донбас", - порадив Луценко.

Лідер блоку відзначив, що прем’єр-міністр активізувався, знаючи дані основних соціологічних фірм, усвідомлює програш на виборах своєї політичної сили.

При цьому, на думку Луценка, нереальними видаються заяви Януковича про бажання прийти до влади на 10 років.

"10 років – це якраз типове покарання за зловживання службовим становищем та розграбування держбюджету, яке, на жаль, стало системним при нинішньому неокучмістському уряді Януковича", - сказав Луценко.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування