Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС попалили на адмінресурсі

П'ятниця, 14 вересня 2007, 15:17

Комітет виборців продовжує фіксувати все більше фактів застосування адмінресурсу на виборах.

Як відзначається в звіті організації, адмінресурс полягає не лише в агітації посадовими особами, а й використанні свого службового становища для тиску на виборців або політичних опонентів.

Так, до КВУ потрапили копії листів від керівництва обласних Управлінь по боротьбі з організованою злочинністю до керівників обласних штабів блоку "Наша Україна – Народна самооборона" з вимогою надати інформацію про керівництво штабу, штатний розпис та інформацію про доходи працівників штабу.

Оскільки дані звернення мали місце в кількох областях, то КВУ вбачає в цьому ознаки цілеспрямованої кампанії, метою якої є тиск на представників НУНС та використання УБОЗ у політичній боротьбі, йдеться у звіті.

Також КВУ фіксував факти використання адмінресурсу і в регіонах України.

4 вересня під час приїзду в Донецьк Юлії Тимошенко серед учасників зустрічі був старший лейтенант міліції, дільничний інспектор Пролетарського РВ міліції м. Донецька Валентин Шебанов.

Побачивши його, керівництво Донецького міського УВС в особі начальника Дубовика та двох його заступників – Лозинського та Сиднева наказали Шебанову негайно покинути площу, хоча той прийшов на зустріч у неробочий час. Після цього почалося переслідування Валентина Шебанова з боку керівництва міської міліції, повідомляє Комітет.

Зокрема на його робочому місці було проведено обшук, а у самого Шебанова вимагали письмові пояснення щодо недоліків у його роботі. Після чого у дільничного міліціонера відібрали службове посвідчення, що не дозволяє йому виконувати свої службові обов‘язки.

Водночас, на Рівненщині, за словами медичних працівників Сарненської районної лікарні 10 вересня в актовому залі лікарні на робочій нараді головний лікар Мартинович і анестезіолог ЦРЛ Іванюк, який є керівником районного штабу НУНС агітували персонал за НУНС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування