Янукович вже заграє до наступника Путіна

П'ятниця, 14 вересня 2007, 17:51

Прем’єр Віктор Янукович надіслав вітальну телеграму Віктору Зубкову з нагоди його призначення на посаду голови уряду Російської Федерації.

"В Україні щиро зацікавлені у настійній потребі динамічного розвитку і всебічного поглиблення наших відносин, успішному подоланні всього того, що стоїть на шляху результативного і плідного співробітництва в інтересах наших країн і народів", - сказано у телеграмі, повідомляє прес-служба Кабміну.

На думку Януковича, "досягнуті Україною і Росією успіхи на шляху зміцнення національних економік відкривають нові можливості для поглиблення двостороннього співробітництва з усіх важливих напрямків".

Реклама:

"Кращим підтвердженням цьому є істотне збільшення товарообігу між нашими країнами", - вважає він.

Янукович також висловив готовність уряду України "цілком сприяти подальшому розширенню співробітництва, зміцненню позитивних тенденцій у взаєминах України і Росії як стратегічних партнерів".

"Щиро переконаний, що дружні зв'язки між нашими урядами будуть тільки міцніти, розвиватися і приносити реальну користь громадянам України і Росії”, - сказано у телеграмі.

ВІДЕО ДНЯ

Янукович побажав успішної роботи уряду Росії під керівництвом Зубкова.

Прем’єр також побажав родині Зубкова "міцного здоров'я і щастя, а дружньому народові Росії – благополуччя і подальшого процвітання".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування