Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький визнав, що його син знайомий із шахраями міжнародного масштабу

П'ятниця, 14 вересня 2007, 18:30

Мер Києва Леонід Черновецький обвинувачує лідера блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" Юрія Луценка в поширенні неправдивої інформації про причетність його родини до афери "Еліта-центр".

Про це Черновецький сказав журналістам, повідомляє Обком із посиланням на Українські новини.

"Це (обвинувачення Луценка) – передвиборний хід непорядної людини. Луценко – брехун, у нього немає жодних даних про те, що... мій син має хоч якусь причетність до "Еліта-центр", крім фотографій про те, що він (син) був знайомий із самими шахраями міжнародного масштабу", – заявив Черновецький.

Він нагадав, що в квітні 2006 року після виборів Київської міської ради і мера Києва Луценко, будучи на той момент депутатом Київської ради, був у числі тих 61 депутатів, що проголосували за вступ Черновецького на посаду мера.

"Його голос був вирішальним при голосуванні за мене, як за мера", – підкреслив мер.

Черновецький також сказав, що тоді Луценко запевняв його що не має жодних претензій ні до нього, ні до його родини щодо "Еліта-центр".

Крім того, Черновецький додав, що має у своєму розпорядженні дані про причетність до "Еліта-центр" Київської міської адміністрації на чолі з Олександром Омельченком, а Луценко, за словами мера, покривав діяльність Омельченка.

Раніше Луценко заявив, що має у своєму розпорядженні дані про причетність сина мера Києва Степана Черновецького до організаторів афери "Еліта-центр".

Як повідомлялося, на початку лютого 2006 року комітет інвесторів групи "Еліта-центр" заявив про розкрадання керівництвом компанії більш 100 млн. доларів, інвестованих у будівництво житла "Еліта-центр".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...