Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецкий обурився, що Ющенко пише йому передвиборчі листи

П'ятниця, 14 вересня 2007, 19:30

Київський міський голова Леонід Черновецький розцінює лист президента Віктора Ющенка на його адресу, у якому йдеться про те, що столична влада повинна надати гарантії забезпечення житлом потерпілих від афери "Еліта-Центр", як передвиборчий.

"Цей документ на 100% має передвиборчий характер", - заявив Черновецький в інтерв'ю журналістам у п'ятницю в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Черновецький нагадав, що він надсилав листи до Верховної Ради, секретаріату президента і Кабінету міністрів з приводу законодавчого врегулювання вкладення інвестицій у будівництво житла.

"Є мої листи до Верховної Ради, секретаріату президента і Кабінету міністрів, щоб питання будівництва житла за інвестиції були врегульовані законом, зокрема, - як надходять гроші, як виконуються умови договору. Нічого цього зроблено не було", - підкреслив мер.

"Ніколи Київська міськадміністрація, як і Запорізька, Одеська держадміністрації не будуть відповідати за інвестиції, за контроль, за порядок у державі - за це повинні відповідати вищі органи влади", - підкреслив він.

Мер також заявив, що "ті, хто має проблеми з псевдобудівниками, повинні звертатися в суди".

"Суди, я думаю, мають право виносити відповідні рішення, щоб одержати санкції з державних джерел", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування