Мельниченко влаштував шоу і звинуватив Ющенка в бартері з Кучмою

П'ятниця, 14 вересня 2007, 20:15

Екс-майор Микола Мельниченко в своєму першому ефірі після хвороби звинуватив Віктора Ющенка і Юлію Тимошенко в корупції.

"Це буде катастрофа, якщо при владі залишаться Ющенко, Янукович і Тимошенко, бо вони всі однакові по суті", - заявив Мельниченко в ефірі 1+1.

Свої звинувачення Мельниченко підкріпив тим, що Ющенко, будучи главою Нацбанку в 1999 році, погодився на емісію в обмін на посаду прем'єр-міністра, яку йому обіцяв Леонід Кучма після обрання на другий термін.

"Я вимушений сказати, що Віктор Ющенко являєтья політичним корупціонером. Один з фактів – як голова НБУ Ющенко став прем'єром. Ющенко дозволив емісію, що призвела до інфляції. Але він дозволив не просто так, а на прохання Кучми, щоб допомогти Кучмі штучно зробити видимість, що соціальні програми ідуть нормально. Щоб народ після явних фальсифікацій виборів президента 1999 року не обурювався цим", - заявив Мельниченко.

За його словами, "ці звинувачення базуються на розмові, яка відбулася 5 вересня о 10-30 між Кучмою і Ющенко".

Мельниченко не сказав, в якому році відбулася ця розмова.

"У ході розмови Ющенко спочатку не погоджувався на емісію, бо це призведе до інфляції, але коли Кучма запропонував Ющенку ціну питання – ціна питання складала посаду прем'єр-міністра…", - заявив Мельниченко.

На питання ведучої, чи не відчуває Мельниченко, що через нього зливають компромат, екс-майор відповів: "Я звертаюсь до людей, бо не знаю, скільки мені залищилося жити, чи залишуся я живим до наступного ефіру".

Мельниченко також звинуватив у корупції Юлію Тимошенко.

"Якщо у когось є ілюзії, що корупції немає в БЮТ, чи сама Тимошенко не являється корупціонером – ви помиляєтеся", - заявив Мельниченко.

"Сам Пинзеник стверджував, що Юлія Тимошенко робить так, що використовує свої владні повноваження. Також він говорить про те, що Юлія Тимошенко підкуповує і дає своєму найближчому оточенню, Юрію Костенку…", - додав Мельниченко.

"Я стверджую, що Юлія Тимошенко – політичний корупціонер, яка підкуповує чиновників, підкуповує народних депутатів у своїх приватних інтересах", - заявив Мельниченко.

Він додав, що ще в 2004 році "передав матеріали про політичну корупцію Януковича, але ця інформація зникла з БЮТ". "Вони не хочуть суду над Кучмою, бо всі вони є дітьми Кучми", - заявив Мельниченко.

Ефір з Мельниченком відбувався на підвищених тонах, оскільки він не реагував на питання ведучих, а постійно повторював, що Тимошенко і Ющенко є корупціонерами.

Після того, як Мельниченко вкорте проігнорував ведучих, його відключили від ефіру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
20:24
ФДМУ за тиждень провів 8 успішних аукціонів з приватизації на 28,5 мільйонів
19:59
Якою буде освіта у професійних ліцеях і як формуватимуть їхню мережу: відповідає МОН
19:53
"Тиждень чекали": Буданов розповів деталі збиття російського Ту-22
19:49
фотоЗеленський провів нараду біля розбомбленої багатоповерхівки в Дніпрі
19:48
відеоУ Києві рятувальники винесли понад 10 собак і котів із палаючої квартири: 6 тварин загинули
19:35
ЗМІ дізнались, які заходи включатиме новий пакет санкцій проти РФ
19:27
Нідерланди невідкладно дають понад €200 млн на ППО та снаряди для України
19:26
"Під виглядом співробітників Бюро видурювали у людей гроші": ДБР викрило шахрайську схему
19:15
фотоНа Дніпропетровщині ворог атакував рятувальників, коли ті гасили пожежу від обстрілу
19:14
Понад 55% мережі системно важливих банків здатні працювати під час блекауту – НБУ
Усі новини...