Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів збере всіх звільняти Довгого і без згоди Черновецького

Субота, 15 вересня 2007, 11:24

Партія регіонів наполягає на проведенні позачергового засідання Київради.

Як повідомляє прес-служба Київської міської організації Партії регіонів, відповідна пропозиція у п'ятницю офіційно надійшла до Київради на ім’я Леоніда Черновецького.

Партія регіонів наполягає, зокрема, заслухати інформацію щодо ситуації у Дніпровському районі м. Києва у зв‘язку із затриманням правоохоронними органами голови Дніпровської РДА Сотникова та інформацію заступника голови КМДА Ірени Кільчицької стосовно ситуації навколо Київської міської стоматологічної поліклініки №1 на вул. Пимоненка, 10.

Також фракція ПР наполягає на внесенні до порядку денного проекту рішення про внесення змін та доповнень до рішення Київради про створення ландшафтного заказника місцевого значення "Жуків острів".

Крім цього, фракція ПР в Київраді наполягає на внесенні до порядку денного позачергового засідання питання про відставку з посади заступника київського міського голови - секретаря Київради Олеся Довгого.

У повідомленні підкреслюється, що пропозицією провести позачергове засідання Київради, фракція ПР, фактично, консолідувала навколо себе більшість політичних сил у Київраді.

Оскільки, крім членів фракції ПР, під пропозицією провести позачергове засідання підписались члени фракції "Народної партії" (Литвина) Анатолій Коваленко, "нашоукарїнець" Дмитро Андріївський, позафракційний депутат Київради Михайло Бродський. Також цю пропозицію підтримали депутати фракції БЮТ в Київраді.

Прес-служба нагадує, що згідно з законодавством після реєстрації подання про проведення сесії, під яким підписались не менше третини всіх депутатів (40 депутатів), сесія має бути проведена протягом двох тижнів. Причому депутати у разі незгоди на проведення сесії мера, можуть провести її самостійно, лише поставивши мера до відома.

Мер Києва 5 вересня призначив проведення наступного пленарного засідання Київради на 1 жовтня 2007 року.

"Практично весь депутатський корпус Київради був обурений не лише тим, що мер своїм розпорядженням порушив регламент Київради, відмінивши планові сесії 13 і 27 вересня, але й датою проведення першої жовтневої сесії. Згідно з регламентом Київради, пленарні засідання мають відбуватися не рідше ніж раз на місяць, а останнє засідання відбулося ще 22 серпня 2007 року", - наголошує Партія регіонів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування