Луценко задекларував свій аналог бджіл Ющенка

Субота, 15 вересня 2007, 15:21

Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко пропонує політикам до дня виборів оприлюднити список книжок, прочитаних ними за рік.

"Політики мають декларувати не лише свої видатки і доходи, але й скільки книжок вони прочитали за рік", - заявив Луценко в суботу у Львові після відвідання "Форуму видавців".

При цьому він висловив переконання, що "кожен виборець має знати, що читають політики і чого через це від них чекати, про що вони думають, на чому вони вчаться".

Луценко зазначив, що він перебуває на Львівському книжковому форумі не через політичну кампанію, "а за станом душі". "Для мене книжки - як для Ющенка бджоли", - наголосив лідер блоку.

Він продемонстрував журналістам "декларацію книжок", які прочитав цього року. Цей список складається з 38 книг. Так, відповідно до "декларації", в цьому році Луценко прочитав "Дванадцять обручів" Юрія Андруховича, "Фіделя Кастро" Юрія Гаврикова, "Дневник" Ленні Ріфеншталь, "Историю Османского государства: общество и цивилизация", "Историю Ирландии" МакКормана, "Документи і матеріали" Нестора Махна та ін.

Політик запевнив, що новий парламент прийме пакет законів, які захистять українських видавців та реалізаторів.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News