Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко навчилась української в Ющенка, а "феню" не розуміє

Субота, 15 вересня 2007, 15:25

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко наголошує, що вона ніколи не була ворогом російської мови.

На мітингу в Керчі в суботу вона зазначила, що з неї роблять ворога російської мови її політичні опоненти, і це є своєрідною технологією.

Тимошенко повідомила, що вона народилася в Дніпропетровську, довгі роки прожила там і до приходу в уряд Віктора Ющенка не знала жодного слова українською, проте потім, вже працюючи в уряді, вивчила цю мову.

"Робити ворога російської мови або будь-якої іншої мови з людини, яка все життя говорила російською мовою – це потрібно мати колосальну пропагандистську машину, щоб таких ворогів створювати", - сказала Тимошенко.

Вона також зазначила, що ініціатива Партії регіонів про проведення референдуму з питання статусу російської мови – це лише передвиборний популізм.

За словами лідера БЮТ, "країна вже вп’яте стає на ці граблі": двічі питання російської мови порушувалося під час президентства Леоніда Кучми, один раз під час виборів президента в 2004 році, і ще один раз ідея референдуму виникала під час парламентських виборів 2006 року.

Вона також сказала, що сьогодні в парламенті України депутати не знають ні російської мови, ні української, а говорять "на 80% "по фєнє". "Я іноді й не розумію, що говорять", - зазначила Тимошенко.

На мітинг з участю Тимошенко зібралося близько 5-6 тисяч кримчан. Після мітингу лідер БЮТ взяла участь в спуску на воду універсального суховантажного судна-контейнеровоза, який було складено на Керченському суднобудівному заводі "Залів".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування