Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пообіцяла написати свій бюджет

Субота, 15 вересня 2007, 17:09

Після перемоги на дострокових парламентських виборах БЮТ внесе на розгляд Верховної Ради проект бюджету, принципово відмінний від того варіанту, який затвердив уряд Януковича.

Про це Юлія Тимошенко заявила у суботу на прес-конференції у Керчі, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Якщо наша політична команда зможе набрати більшість у парламенті, створити всі необхідні умови для формування уряду, ми не будемо голосувати за бюджет, який пропонує Партія регіонів", - сказала лідер БЮТ, додавши, що "буде розроблено абсолютно новий бюджет, який врахує всі ресурси країни, які сьогодні свідомо залишені Партією регіонів в тіні".

Тимошенко наголосила, що запропонований нинішнім урядом бюджет продовжує традицію колосальної інфляції. Вона також зазначила, що закладені у проект бюджету-2008 показники зростання валового внутрішнього продукту (ВВП) не відповідають дійсності.

За її словами, передвиборчі обіцянки Партії регіонів також не відповідають показникам, закладеним у бюджет на наступний рік.

"Ми проаналізували кожний значимий пункт проекту бюджету, розробленого урядом, і дійшли до висновку про наступне: по-перше, враховуючи зростання інфляції, реальні зарплати і пенсії не збільшуватимуться", - сказала вона.

Другий пункт, який, за словами лідера БЮТ, викликає здивування, це те, що Партія регіонів не передбачила у бюджеті відповідних сум на допомогу при народженні першої, другої, третьої і більше дітей, а також щомісячних виплат сім’ям на дітей до 3-х років.

За словами Тимошенко, в проект бюджету не закладено також забезпечення молодим спеціалістам першого робочого місця та можливість для молодої родини отримати в оренду строком до 10 років муніципальне житло, зведене на кошти від земельних аукціонів.

Щодо закону про дітей війни, Тимошенко сказала, що Партія регіонів планує наступного року виділити такі ж самі кошти, як і цього року. "Тобто ніякого збільшення не передбачається", - обурилася вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування