Ющенко почав відкрито агітувати за НУ-НС

Неділя, 16 вересня 2007, 10:58

Президент Віктор Ющенко закликає виборців голосувати за блок "Наша Україна – Народна самооборона".

"Я прошу вас підтримати мою команду – "Нашої України – Народної самооборони", - сказав Ющенко в суботу у Львові на Народному Віче, повідомляє прес-служба президента.

"Я як президент, як громадянин, переконаний, маю право на це прохання, бо саме вони є тією силою – патріотами і професіоналами, яка здатна ефективно допомогти мені здійснити наші плани", – підкреслив він.

Ющенко зазначив, що глибоко вірить у молоду команду на чолі з Юрієм Луценком. Він також висловив переконання в перемозі на позачергових виборах 30 вересня демократичних сил.

Президент привітав спільні дії "Нашої України – Народної самооборони" і Блоку Юлії Тимошенко. За його словами, це – "запорука нашої майбутньої перемоги".

Ющенко підкреслив, що не ідеалізує ситуацію в демократичних силах, водночас наголосивши, що демократичні сили вже зробили уроки з минулого.

"Я не допущу у своїй команді повторення помилок минулого. Я не дам розвинутися пустим амбіціям. Із виборчих списків пішли ті люди, які дискредитували українську демократію. Сьогодні демократичні сили знаходяться в діалозі", – наголосив він.

Звертаючись до присутніх на Вічі, Ющенко вкотре підкреслив, що уряд Віктора Януковича та Верховна Рада "вчинили замах на Конституцію, на вашу свободу, на нашу безпеку".

Під час Народного Віче, яке відбулося на Майдані свободи в центрі Львова, у присутності президента було поставлено трьохмільйонний підпис у листі за скасування депутатської недоторканності. Ющенко подякував трьом мільйонам українців, які підписалися під цією вимогою. "Я прошу інші мільйони стати на нашу сторону", – сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News