Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Виступ Ющенка надихнув Януковича писати на портретах

Неділя, 16 вересня 2007, 13:52

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що президент Віктор Ющенко порушив Конституцію, закликаючи виборців проголосувати за блок "Наша Україна – Народна самооборона".

"Згідно з Конституцією, президент не має права брати участь в агітації за жодну політичну силу. Він це робить – використовується атрибутика президента", - заявив Янукович у неділю журналістам у Керчі.

Лідер Партії регіонів вважає, що своїм виступом у Львові на народному віче президент у черговий раз продемонстрував, що для нього закони не існують.

"Ті портрети, що розвішені по всій країні з президентом Ющенком, де написано "закон для всіх", там потрібно ще дописати: "а для мене – політична доцільність" або "закон - не для мене", - додав Янукович.

Він підкреслив, що Партія регіонів уже звикла до того, що президент став на сторону опозиції. "Ми вже звикли до того, що президент став президентом однієї частини України або однієї партії", - зазначив Янукович.

Як повідомлялося, 15 вересня на громадсько-політичній акції "Народне віче" у Львові Ющенко закликав підтримати на виборах блок НУ-НС.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування