Янукович ганявся за молодятями і подарував холодильник

Понеділок, 17 вересня 2007, 11:58

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає молодих фахівців підтримати його партію.

Про це він заявив на вихідних на мітингу в Маріуполі, повідомляє сайт Януковича.

Звертаючи до городян, Віктор Янукович закликав їх знову надати довіру політичній силі, яку він очолює, і пообіцяв, що Партія регіонів робила і буде робити в майбутньому все, щоб виправдати їх високу довіру.

Як приклад реальних дій по якнайшвидшому поліпшенню якості життя громадян України, лідер Партії регіонів привів витримку з передвиборної програми партії, відповідно до якої молодим фахівцям буде виділятися квартира, якщо вони пропрацюють на одному підприємстві не менш 10 років.

Раніш, під час переїзду з Макіївки у Волноваху лідер Партії регіонів поспілкувався з парою молодят.

Побачивши весільний кортеж, Янукович попросив зупинити автомобіль, щоб особисто поздоровити молодят.

Як відзначає прес-служба Януковича, зустріч виявилася такою "несподіваною", що "дівчина від хвилювання просто втратила мову".

"Лідер Партії регіонів тепло поздоровив молодят із найбільш пам'ятним днем у їхньому житті, подарував квіти і дві пари годинників, побажавши, щоб з цього дня вони завжди жили за одним часом. Крім того, Янукович пообіцяв, що завтра в будинку нової донбаської родини буде стояти холодильник – його особистий весільний подарунок", - зазначається в повідомленні.

Молодята подякували Януковичу за поздоровлення і попросили сфотографуватися з ними разом для пам'ятного знімка у весільний альбом.

Слід зазначити, що подібне спілкування з молодятями вже було в передвиборчій практиці Віктора Януковича, у 2004 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування