Литвин думає, що ті, хто його боїться, правильно робить

Понеділок, 17 вересня 2007, 12:05

Лідер Блоку Литвина Володимир Литвин заявляє, що його найменше хвилюють розмови про те, хто є спонсором створеного ним блоку.

Про це Литвин заявив у понеділок на прес-конференції в Сімферополі, коментуючи заяви про те, що "Блок Литвина" створений і фінансується секретаріатом президента, щоб на виборах відібрати голоси виборців у "регіоналів", повідомляє УНІАН.

"Це мене найменше хвилює, ці заяви, - сказав Литвин. - Тому що з іншого боку – з боку "помаранчевого" табору лунають (заяви), що фінансують і створювали мене "Регіони".

За словами Литвина, раз такі заяви звучать, як з боку "помаранчевих", так і з боку "біло-блакитних", значить очолювані ними блоки "бояться".

"Раз говорять – значить, бояться. Хай бояться, правильно роблять", - сказав лідер блоку.

"Я вже говорив щодо фінансування – фінансуйте все, я публічно перед вами прийматиму ці гроші і відразу передаватиму їх в дитячі будинки", - сказав Литвин, додавши, що, коли у політиків "замало розуму придумати щось інше, вони говорять про якісь тривіальні речі".

Нагадаємо, минулого тижня лідер Кримської організації Партії регіонів, народний депутат Верховної Ради України V скликання Василь Кисельов заявив, що Блок Литвина і Блок УРА створені секретаріатом президента з тим, щоб відібрати на виборах голоси у "регіоналів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News