Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радить проміняти Януковича на свічку

Понеділок, 17 вересня 2007, 13:53

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликала людей не голосувати за Партію регіонів, оскільки "Віктор Янукович і Леонід Кучма – це одна команда".

Про це лідер БЮТ сказала, виступаючи на мітингу в Охтирці Сумської області.

"Саме Віктора Януковича Кучма намагався привести на посаду президента як свого спадкоємця, і саме Янукович як прем’єр-міністр відновив усі пільги Кучмі, які я скасувала в уряді у 2005 році", - цитує Тимошенко її прес-служба.

"Тому не голосуйте за Партію регіонів, а краще підіть у церкву і зніміть цю порчу", - закликала лідер БЮТ.

Тимошенко також наголосила, що не варто вірити в те, що після дострокових виборів влада не зміниться, що парламент залишиться таким, як був завжди.

"Як мінімум дідуся Мороза вже не буде, ця тема закрита. Сьогодні у тих областях, де СПУ могла отримати 15% голосів, на слово "Мороз" люди реагують алергією, їх висипає і руки трусяться. Тому що такого обману людей з боку політиків країна ніколи не бачила", - сказала лідер БЮТ.

Водночас лідер Партії регіонів Віктор Янукович, агітуючи за себе на Житомирщині, закликав не голосувати за помаранчеві сили.

"Народ має жити краще, бо він заслуговує на гідне життя. І ми зробимо все для цього," – заявив Янукович на мітингу перед мешканцями Овруча.

"Було б краще, якщо б гроші, які пішли на вибори, ми витратили на будівництво лікарень і доріг, тому що вибори зараз не потрібні країні. Вони на рік зупинили розвиток України. Тим, хто вимагав проведення виборів, треба буде нести за це відповідальність," – наголосив лідер Партії регіонів.

"30 вересня ми повинні сказати "ні" популістській "помаранчевій" команді. Влада має працювати стабільно, і це дасть змогу країні жити спокійно 10 років," – відзначив він, повідомляє прес-служба Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування