Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко розкопав, як Янукович агітує крилами Шуфрича. "Регіонали" знайшли наклеп

Понеділок, 17 вересня 2007, 17:25

Міністр оборони Анатолій Гриценко заявляє про нецільове використання Партією регіонів аеродромів і трьох вертольотів Міністерства з питань надзвичайних ситуацій для передвиборчої агітації.

Про це він сказав журналістам під час візиту у Львівську область, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Він нагадав, що 13 вересня прем'єр Янукович їздив у передвиборчий тур по Сумській і Чернігівській областях.

"Для переміщення преси, охорони, партійної громади використовувалися 3 вертольоти Мі-8МТ МінНС. Я бачу тут проблему, є порушення закону", – сказав Гриценко.

Він зазначив, що вертольоти МінНС використовуються не за призначенням, а для виконання партійного завдання.

"Особовий склад МінНС використовувався не за призначенням..., а з метою агітації", – сказав Гриценко.

Крім того, він зазначив, що міністр транспорту і зв'язку Микола Рудьковський через підприємства "Украерорух" і "Украероцентр" неправдиво інформує аеродроми про те, що відбуваються посадки в інтересах МінНС.

"Партія регіонів, фактично, використовує аеродроми безкоштовно. У Конотопі, це я знаю точно, зліт і посадка були безкоштовними", – підкреслив Гриценко.

За його словами, 14 вересня МінНС звернулося до Міноборони з проханням виділити бойовий вертоліт для того, щоб оцінити повінь у Львівській області.

Гриценко підкреслив, що питання про нецільове використання Партією регіонів вертольотів має стати предметом аналізу Генеральної прокуратури.

Водночас прес-служба партії регіонів називає заяву Гриценка наклепом.

"Партія регіонів готова представити журналістам усі документи – угоди, платіжні документи, які підтверджують той факт, що лідер партії Віктор Янукович використовує в своїх передвиборчих поїздках техніку, найняту і оплачену з фонду Партії регіонів", - йдеться у заяві партії.

"Це питання повинне стати предметом аналізу Генеральної прокуратури, зокрема, думаю, що буде звернення нашого блоку до Центральної виборчої комісії для того, щоб члени уряду не використовували службове становище в інтересах партій", – сказав Гриценко.

Крім того, він сказав, що зараз готується офіційна позиція й офіційна заява блоку "Наша Україна-Народна самооборона" щодо оцінки фактів використання вертольотів МінНС і відповідних дій Мінтрансзв’язку з надання послуг одній партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування