Янукович змінить обличчя, якщо йому дадуть п'ять років

Понеділок, 17 вересня 2007, 17:49

Лідер Партії регіонів, прем'єр-міністр Віктор Янукович вважає, що запорукою стабільного розвитку держави є наступність влади.

Про це він заявив у понеділок під час відкриття бердичівської ділянки автодороги Житомир-Могилів-Подільський, повідомляє "Остров" з посиланням на ICTV і "УНІАН".

"Нам потрібно перебудувати промисловість, готуватися до фінальних ігор чемпіонату 2012 року і перебудовувати державу. Наступність влади є запорукою стабільного розвитку країни", - сказав Янукович.

Він також вважає за необхідне створювати ефективну систему влади, "коли місцеві органи влади підкоряються місцевим жителям, і керівники адміністрацій обираються, а не призначаються з Києва".

На думку Януковича, виборність глав обласних і районних державних адміністрацій буде сприяти підвищенню відповідальності керівників за розвиток регіонів.

"Наш обов'язок – зробити все, щоб люди жили краще. Я сам ніколи не був байдужим до проблем простих людей. Якщо ми попрацюємо хоча б п'ять років, то змінимо на краще обличчя нашої країни. І ви обов'язково відчуєте результат. А якщо ми попрацюємо десять років, то результат буде в два рази кращий", – сказав у своєму виступі лідер Партії регіонів.

За словами Януковича, Партія регіонів не хотіла виборів, і дала свою згоду на них лише тому, що політична криза, спровокована "помаранчевими", могла привести до громадянського протистояння.

При цьому лідер Партії регіонів підкреслив, що дії уряду по підвищенню рівня добробуту народу жодним чином не пов'язані з передвиборчою ситуацією, повідомляє прес-служба партії.

"Ми не готувалися до виборів. І оголосили про підвищення зарплат і пенсій задовго до того, як "помаранчеві" заявили, що хочуть провести ці вибори. І ми могли б зробити набагато більше для людей, якби парламентові й урядові дали можливість доробити повний термін", – заявив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News