Ющенко пообіцяв бізнесменам новий уряд

Понеділок, 17 вересня 2007, 19:09

Президент Віктор Ющенко ініціює підготовку пакета законопроектів по спрощенню ліцензування підприємницької діяльності в країні.

Про це він заявив, виступаючи на форумі "Влада і бізнес – партнери" у Києві, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Зокрема, Ющенко запропонував створити робочу групу для акумулювання ініціатив, що будуть запропоновані на форумі, і яка напрацює законопроекти, спрямовані на поліпшення процедури одержання дозвільних документів і скорочення переліку ліцензій і дозволів для суб'єктів підприємницької діяльності.

Ющенко відзначив, що він готовий внести пакет цих законопроектів у Верховну Раду 6-го скликання як невідкладний.

"Я міг би їх внести у Верховну Раду як невідкладні", – відзначив президент.

Також Ющенко підкреслив у своєму виступі, що бізнес навчився виробляти імунітет до політичних потрясінь.

Ющенко в черговий раз підкреслив, що після виборів Ради буде сформовано нову більшість і новий Кабінетів Міністрів і, у зв'язку з цим, на форумі потрібно сформувати чіткий план дій.

"Я впевнений, що через кілька тижнів ми сформуємо нову більшість у парламенті і новий уряд", – заявив президент.

У форумі взяло участь близько 100 підприємців з різних регіонів.

На форумі планується розглянути питання дозвільної системи, усунення технічних бар'єрів при здійсненні підприємницької діяльності, поліпшення податкової системи країни, а також розглянути роль контролюючих органів.

Як повідомлялося, Світовий банк і Міжнародна фінансова корпорація заявляють про необхідність розробки і прийняття спеціального законодавчого акта, що буде регулювати сферу державного контролю в сфері малого і середнього бізнесу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News