Екс-пасинка Фірташа оголошено в розшук

Понеділок, 17 вересня 2007, 21:00

Прокуратура Києва оголосила в розшук екс-пасинка Фірташа Сергія Калиновського, підозрюваного в здійсненні ДТП із людськими жертвами.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, з 30 травня до 14 вересня 2007 року обвинувачений перебував на стаціонарному лікуванні в медичному центрі "Біофармтех".

15 вересня, Калиновський, не повідомивши орган досудового слідства, залишив медичну установу і на даний час місце його перебування невідоме.

У зв’язку з цим прокуратурою столиці цього ж дня оголошено розшук обвинуваченого Сергія Калиновського, який доручено ГУ МВС України в м. Києві.

Прокуратурою міста Києва 16 серпня 2007 року направлено доручення Державній прикордонній службі України щодо заборони виїзду Калиновського закордон.

За поданням прокуратури міста Києва 17 вересня 2007 року Печерським районним судом столиці надано дозвіл на затримання Сергія Калиновського та доставку його до суду для вирішення питання щодо зміни запобіжного заходу на тримання під вартою.

Ще 5 червня 2007 року, коли справа розслідувалася СУ ГУ МВС України в місті Києві, Шевченківський районний суд міста Києва відмовив у задоволенні подання слідчого щодо арешту Калиновського, у зв’язку з чим слідчим органу внутрішніх справ обрано запобіжний захід – підписку про невиїзд.

Прокуратурою міста Києва розслідується кримінальна справа за обвинуваченням Калиновського за статтями 345 ч. 2 (спричинення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків) та 286 ч. 3 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох осіб) Кримінального кодексу України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування