Богословська влаштувала Тимошенко "сеанс чорної магії з повним її викриттям"

Вівторок, 18 вересня 2007, 12:16

Партія регіонів закликає не голосувати за БЮТ на дострокових парламентських виборах.

Про це заявила на прес-конференції кандидат в депутати Інна Богословська.

Вона присвятила прес-конференцію "викриттю" дій Тимошенко на посаді прем'єра.

Зокрема, вона звинуватила лідера БЮТ в тому, що за часів її керівництва "макаронні фабрики торгували нафтою, нафтогазові підприємства – цукром".

"Нафтогаз" фінансує закупівлю цукру на 161 мільйон гривень, який проходить через низку кримінальних схем, у результаті державному підприємству Укрспецпостач було завдано збитків на 160 мільйонів гривень, а недержавні підприємства і офшори отримали прибуток більше ніж на 200 мільйонів", - заявила Богословська.

"В результаті руйнівної діяльності уряду Тимошенко динаміка росту промислового виробництва впала з 12,5% в 2004 до 3% у 2005 році. Це знаєте, як кажуть: "не потрібні вороги, якщо є такі друзі". Не треба зовнішніх ворогів економіці, якщо є такий прем'єр як Тимошенко, який за неповний рік панування приводить до такого краху і банкрутства", - додала вона.

Богословська також звинуватила Тимошенко в "замітанні" слідів дій ЄЕСУ через призначення "своїх подільників" на посади, від яких залежить знищення документів.

"Турчинов призначається на СБУ і сьогодні Служба безпеки не може знайти фактичних даних про зловживання самого Турчинова – я знаю, що він був відзнятий в офшорній зоні з величезною сумою готівки. Сивульский, який був обвинувачений по справі ЄЕСУ, призначений головою КРУ. Зі свідчень працівників відомства ми знаємо, що коли його зняли з роботи, декілька днів машинами вивозилась документація", - повідомила регіоналка.

"Віктор Швець – особистий адвокат Тимошенко призначений начальником головного управління за наглядом за сплатою податків. Він отримав справу по несплаті податків ЄЕСУ і сьогодні ми недораховуємся десятки томів цієї справи", - відзначила Богословська.

Вона також заявила, що "немає рішення Верховного Суду, що сім'я Тимошенко безвинна".

"Ще одна важлива річ...Хто розвалив помаранчеву команду? Ви пам'ятаєте заяву пана Безмертного, що з шантажисткою і авантюристкою Тимошенко він не матиме справи. Ця заява з'явилась тоді, коли помаранчева команда дізналась, що ще до початку революції Тимошенко підписала таємну угоду, що після перемоги її призначають прем'єр-міністром. Оце і є патріотизм і чесність в політиці", - сказала регіоналка, багатозначно усміхнувшись.

Крім того, вона обурилась тим, що Тимошенко носить біле вбрання, маючи "найбруднішу історію, найбільш кримінальне минуле з усіх лідерів".

Богословська закликала прихильників Тимошенко "почати думати, а не стукати своїми серцями".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування