Цушко думає, що в Луценка переляк

Вівторок, 18 вересня 2007, 12:52

Другий номер списку СПУ Василь Цушко вважає судовий позов проти себе наслідком "переляку" Юрія Луценка, якому "не вистачило хоробрості на публічні дебати" із чинним міністром внутрішніх справ.

Так Василь Цушко прокоментував намагання "НУНС" зняти його з виборів за допомогою суду, повідомляє прес-служба партії.

"Судовий позов – наслідок чергової істерики лідера "НУНС" Юрія Луценка. Він злякався, що під час дебатів я можу розповісти всю правду про його діяльність на посаді глави міністерства. Особливо – у господарській частині",- заявив міністр у відпустці.

"Гадаю, попри істерику Юрій Луценко зробив мудро, адже у разі дебатів українці могли б дізнатися про нього багато різного та неприємного", - додав він.

Цушко зазначив, що юристи, які подавали позов від "НУНС" не тільки не сплатили мито, але й допустили вільне трактування закону, хоча ч.3 п.1 ст.71 закону "Про вибори народних депутатів" чітко вказує, що посадова особа має право на агітацію, якщо є кандидатом у депутати.

"Президент і "НУНС" заявляють, що закон один для всіх. Насправді ми в черговий раз бачимо, що це не так. Ми повертаємось до практики перекручування законодавчих норм, ми знову бачимо намагання адмінресурсом впливати на хід виборів, знову бачимо намагання розправитися з політичними опонентами", - сказав соціаліст.

"Ми все це вже проходили, і я переконаний – сьогодні в особі президента та його команди ми бачимо ще більш страшне обличчя кучмізму під маскою демократії", - сказав він.

Як відомо, приводом для судового позову стало те, що у рекламному ролику СПУ Цушко говорив про свою діяльність на посаді міністра внутрішніх справ.

"Я розумію бажання опонентів будь-якої ціною зняти Василя Цушка з виборів. Адже я становлю для них реальну загрозу", - додав міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування